Profil

Vision Trailer – 3 trailermærker under et navn

Vision Trailer ApS er en forholdsvis ny virksomhed med gamle rødder. Vores rødder går tilbage til PHV Trailer, som er den oprindelige virksomhed bag vores nu 3 forskellige mærker af trailere. Vision Trailer ApS er derfor bygget på mange års erfaring med udvikling og produktion af specielle trailere til professionelt brug.

Vision Trailer ApS blev dannet for at samle vores forskellige trailermærker under et brand, og her markedsføres vores trailere nu under 3 forskellige navne:

EC Flex

Et helt nyt, unikt trailersystem, som vi selv har udviklet. Det klassiske kroghejsprincip kendt fra lastbiler, har vi skaleret ned til 3500 kg, så du får en trailer, hvor ladet kan skiftes og tilpasses dine aktuelle opgaver. EC Flex sælges med 3 forskellige ladtyper, men det er også muligt at fremstille et lad lige efter dit hoved. Du kan også få traileren med kran. Se mere om EC Flex trailersystem.

Safe Trailer

Safe Trailer er det nye navn på vores kendte tavlevogne og andet materiel til trafikregulering. Se mere om Safe Trailer.

PHV Trailer

Mange af vores kunder kender navnet PHV Trailer, som er den oprindelige virksomhed bag Vision Trailer ApS. PHV Trailer er specialtrailere til transport af maskiner, kajakker, robåde, saltspredere og meget mere. Kan du ikke finde en trailer, der opfylder dine behov, så kan vi fremstille den til dig. Læs mere om PHV Trailer.

Hvorfor vælge en trailer fra Vision Trailer ApS?

Vi har mange års erfaring med fremstilling af specialtrailere. Mangler du en trailer, der kan opfylder helt særlige behov? Vi ser det som en udfordring at bygge en, der lever op til dine krav.

Vores virksomhed bygger på godt håndværk, opfindsomhed og god kvalitet. Bliv kontaktet uforpligtende for at høre mere om vores trailere.

Kontakt

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes uforpligtende

 
Hjemmeside design af Online-Results A/S